Tendințe în decorul nunților în 2022

Închide ochii și imaginează-ți cea mai fericită zi din viața ta. Pășești spre altar și totul îți inspiră liniște, bucurie și basm. Nu e doar magia momentului… sunt toate micile detalii care în amintirile tale formează cadrul perfect. Dacă îți dorești să trăiești acest sentiment sublim, nu subestima importanța decorului de nuntă.

Poate știi deja exact cum va arata nunta ta, poate ai salvat articole din reviste înca din liceu sau ai arhivat deja poze de pe Pinterest. Sau poate nu ai nici o dorință specială și vrei să descoperi acum ce stil ți se potrivește pentru nuntă.

Noi am pregătit pentru tine idei de decor de nuntă ce ar putea să devină parte din povestea ta feerică.

Decor de nuntă în stil BOHO

Într-o pădure sau într-o grădină, stilul Boho se potrivește perfect unei nunți aproape de natură. Și cum anul acesta, sustenabilitatea devine un stil din ce în ce mai actual, de ce să nu integrăm acest curent și în decorul nunții. Optează pentru simplitate, flori și materiale naturale, un decor bogat în vegetație, multe lumânări și ai un cadru boem pentru povestea ta de dragoste.

Very Perry, culoarea anului 2022 în decorul nunții tale 

Despre Very Perry s-a spus că plasează viitorul într-o nouă lumină. Mai mult, despre această culoare s-a spus că este  „culoarea perfectă pentru a transmite sentimente despre viitor.” Sună ca o potrivire perfectă pentru un decor de nuntă, mai ales că e o culoare foarte versatilă. Rămâne de văzut dacă își va găsi locul în povestea ta.

Nuntă cu decor Hollywood Style

Decapotabilă retro cu conserve agățate și plăcuță celebră Just Married? Dacă ideea te face să zâmbești acesta e „filmul” tău potrivit. Adaugă aranjamente imense și sofisticate de flori, jurăminte spuse în natură și artificiile sunt detalii dintr-un decor de nuntă specific Hollywoodian. La un decor atât de sofisticat, îți recomandam ținute pe măsură… o rochie sirena pentru Ea și un tuxedo clasic negru, cu papion pentru El.

Decor de nuntă Disney

Știm că poveștile nu sunt chiar rupte de realitate, dar o fată poate să viseze nu-i așa? Rochie amplă cu crinolină, tiara, sfetnice de cleștar, o sală de bal și un dans al mirilor ca într-o poveste regală. Dacă simți ca ți-ai găsit prințul sau prințesa, organizează o nuntă de basm ca cele din filmele Disney.

Odată ce ai decis ce stil vibrează cu inima ta, #Floral va fi alături de tine și va crea un decor dincolo de așteptări. Ne place factorul „WOW” în decorul de nuntă așa că vrem să aflăm ce îți dorești ca să-ți depășim așteptările. Pentru că atunci când luminile se vor stinge și muzica se va opri, să rămâi cu satisfacția absolută că totul a fost impecabil și fericirea fără margini.

7 feb. 2023

NEXT LEVEL se adresează toturor celor care vor să se evidențieze într-o lume în care, decorurile cu baloane sunt tot mai solicitate. Fie că este…

4 oct. 2022

WORKSHOP CU ȘI DESPRE BALOANE Ți-ai arătat interesul pentru workshop-ul meu cu și despre baloane. Așadar, acum te invit alături de mine să petrecem 2…

10 iun. 2022

Program activitati WORKSHOP BALOANE Vreau să te ajut să îți însușești noi aptitudini pe tot parcursul workshop-ului. Vor fi 2 zile intense în care vei…

7 apr. 2022

Închide ochii și imaginează-ți cea mai fericită zi din viața ta. Pășești spre altar și totul îți inspiră liniște, bucurie și basm. Nu e doar…